Talk:Iași

Page contents not supported in other languages.
From Wikipedia 10

Data si ora este in discutie, de indata ce ne adunam mai multi. Sunt de acord cu locul. La ce ora preferati? 19.00 sau 20.00?

Salutare tuturor! Sînt fericit să descopăr că va avea loc o întîlnire Wikipedia în Iaşi. Aştept cu nerăbdare să ne întîlnim şi să ne cunoaştem. Afita 18:52, 8 January 2011 (UTC)[reply]

Desik To: Afita. Intr-adevar, este o ocazie excelenta sa ne cunoastem.

Ventril2009 Daca cineva are posibilitatea de a organiza o conferinta intr-un cadru mai formal sa se anunte.Bineinteles daca este interes pentru asa ceva(cei din bucuresti doresc o conferinta sau chiar o prezentare intr-o televiziune locala).Pareri pro si contra?

Desik Nu cred ca este cazul. Fiind prima oara, facem o iesire la bere. Alta data, mai vedem. Cei din Bucuresti au anulat ideea de conferinta din lipsa de interes.

Yup, am renunțat pentru că nu ne strângem niciodată mai mult de 5-6 oameni. Mă bucur să văd că se organizează ceva și în afara Bucureștiului, ba chiar cu mai mult succes :D Așteptăm poze!--Strainu 16:27, 10 January 2011 (UTC)[reply]

Ventril2009 Cine aduce camera foto atunci?:))

Feugen24 Aduc eu.

Gabriel.filip Eu sunt din Tg. Mures. Noroc ca sunt in Iasi in perioada asta. 19.00 e ok pt mine.


mi-as dori foarte mult sa fiu prezenta, insa din motive de serviciu sunt in afara orasului. mi-ar placea insa sa vedem niste poze, si evident fedd back uri despre cum a fost la intalnire. la multi ani wikipedia !!!!!!!!

Poze

Cool poze, n-ar fi mai bine să le puneți pe Commons?--Strainu 12:36, 16 January 2011 (UTC)[reply]